İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Şehit Ahmet Yıldız Anadolu Lisesi

Şehit Ahmet Yıldız Anadolu Lisesi

KAVAKLI MAH. AÇANGÜL SK. NO 11 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
Vizyon
Bilimi kendisine amaç edinen, araştıran, kendine ve milletimize dürüst ve sadık sorumluluğunun bilincinde yetişmiş akademik ve kültürel birikimli bireyler olarak mezun olmak için tercih edilen, eğitim ve öğretimde örnek alınan bir okul olmaktır.
Misyon
Bilimin ışığında; mantıksal düşünmeyi kendine ölçü alan, araştıran, sorgulayan, sorumluluk alan, sorunlara çözüm üretebilen, kendine ve milletimize saygılı, sadık ve dürüst; milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ruhen ve bedenen sağlıklı gençleri yetiştirerek üst eğitim kurumlarına ve geleceğe hazırlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
07.00/12.45 13.15/19.00
KALORİFER
YABANCI DİL:İNGİLİZCE İKİNCİ YABANCI DİL: ALMANCA
Bir Nolu Minübüsler, 458 Yenibosna Kavaklı Otobüsleri,
Servis Bilgisi
Resmi okul servis firmamız AYDINTUR olup Beylikdüzü sınırları içerisinde her mahalleye hizmet vermektedir.
Yerleşim Yeri
İstanbul/Beylikdüzü/Kavaklı da Eğitim Vadisi yanındadır. İhlas Marmara Evleri 2.Kısım batısında ve Eğitim Vadisi güneyindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
sehitahmetyildiz@gmail.com Okulumuz İstanbul/Beylikdüzü/Kavaklı´da olup ilçe merkezine çok yakındır. İhlas Marmara Evleri 2.Kısım batısında ve Eğitim Vadisi güneyindedir.
Proje Çalışmaları
Tübitak 4006 Bilim Fuarı eTwinning Projeleri İst MEM-Sabancı Vakfı-Kalkınma Atölyesi İş Birliği ile Geliştirilen Okul İklimi Projesi