İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Şehit Ahmet Yıldız Anadolu Lisesi

8 Mart - 14 Mart tarihleri arasındaki etkinliklerimiz

Mrt

Öğrencilerimiz toplum yararına düzenledikleri birbirinden güzel projeler ile yaşadıkları çevrede fark yaratmaya çalışıyorlar.

Mrt

Okulumuzu başarıyla temsil ederek dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Şükran ÖZKAN ve Simge BARIŞ eşliğinde öğrencilerimizle İstanbul Üniversitesi gezisi düzenledik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; ebediyete intikalinin 85'inci yıldönümünde, saygı, özlem ve minnetle anıyor, onun izinde yürümeye devam ediyoruz.

Şehit Ahmet Yıldız Anadolu Lisesi

Kas

2023 YKS'ye göre bir üniversiteye yerleşmiş olup liseden sorumluluk dersleri sebebiyle mezun olamayan beklemeli öğrenciler için 27 KASIM tarihinde ek sorumluluk sınavı yapılacaktır.

Sınava girebilmek için 20 KASIM 2023 tarihine kadar  Md. Yrd. Şengül Işık Ömeroğlu'na dilekçe vermeniz, üniversiteye yerleşmiş ve geçici kaydınızı yaptırmış olduğunuzu belgelendirmeniz gerekmektedir.

Haz

Okulumuz her kademesinden toplam 41 şube ve 164 öğreninin kıyasıya yarıştığı sınıflar arası bilgi yarışması büyük finali geçtiğimiz günlerde Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi'nde birbirinden güzel sahne gösterileri eşliğinde gerçekleştirildi. 2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL BİRİNCİLİĞİNİ'ni 12/B sınıfı kazanarak 2000 TL para ödülünün ve şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde düzenlenen 2022/2023 spor müsabakalarında okulumuz Kız Futsal Takımı tüm rakiplerini eleyerek ŞAMPİYON olmuştur. Öğrencilerimizi ve antrenör öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirmek istediğimiz "Sınıflar Arası Bilgi Yarışması" bu yıl başlıyor! Yarışmaya her şube düzeyinden tüm sınıflar katılacak olup sınıf rehber öğretmenlerinin eşliğinde 3+1 ( 3 asil 1 yedek) yarışmacı isim listesi 23 Aralık tarihine kadar okul yönetimine bildirilecektir.

Yarışmamız "yarı final" ve "büyük final" olmak üzere iki aşamalıdır. Önce her sınıf düzeyinde 8 Mart'ta  yarı finalde birinciler belirlenecek olup  büyük finalde bu birinciler kendi aralarında yarışacak ve  süreç 22 Mart'ta tamamlanacaktır.

Haydi Gençler! Bu heyecanı yaşayın. Bilginizi konuştururken eğlenin.